Så funkar kof-forum

Läsa inlägg
Skriva svar
Skriva ett nytt inlägg
Smilies
Regler
Tillbaka till diskussionerna


Läsa inlägg och svar
När du öppnar kof-forum ser du de diskussioner som pågår - rubriken längst till vänster, vem som skrivit första inlägget och antalet svar på resp inlägg längst till höger. Gul text på rubriken markerar att senaste inlägget i diskussionen skrivits under det senaste dygnet.

För att läsa klickar du på den rubrik du är intresserad av. Läs inlägget och ev svar, klicka sedan på Tillbaka eller på länken kof-forum i det gula länkfältet till vänster.
Skriva svar på ett inlägg
Öppna den diskussion du skall skriva svar till enl ovan. Längst ner på sidan finns ett formulär där du kan skriva dina tankar. Klicka på skicka när du skrivit färdigt. Tänk på att du inte får skriva anonymt eller under signatur - för- och efternamn är det som gäller.

Om du har skrivit fel eller vill ändra nått skickar du ett mail till kof.forum(at)kof.nu


 

Skriva ett nytt inlägg
Om du vill starta en ny diskussion eller sälja/köpa något hittar du formuläret för detta på kof-forum:s första sida, under listan med diskussioner. Klicka på skicka när du skrivit färdigt. Tänk på att du inte får skriva anonymt eller under signatur - för- och efternamn är det som gäller.

Om du har skrivit fel eller vill ändra nått skickar du ett mail till kof.forum(at)kof.nu
Smilies
Om du vill kan du använda dig av smilies i dina inlägg - i så fall klickar du bort bocken i rutan under fältet för meddelande (observera att det är lätt att ett kolon i kombination med en bokstav oavsiktligt blir en smilie).

De smilies du kan använda är:
;) Blinkar
:) Ler
:) Glad
:e Skrattar
:h Cool
:l Hmm (ett L)
:( Ledsen
:o Förvånad
:r Skamsen
:f Flirtar
:p Retas
X( Arg
:x Sur min
:q Frågande
:i Idé
:OO Stirrögon

Allas ansvar
För att vårt forum skall fungera krävs att alla användare visar ansvar. Inlägg som inte har med fåglar eller fågelskådning att göra hör inte hemma i våra diskussioner. Det samma gäller personangrepp, partipolitiska, rasistiska eller sexistiska kommentarer. Webbgruppen förbehåller sig rätten att radera inlägg som inte följer dessa enkla regler.Tillbaka till diskussionerna
Kontakta KOF