kof-forum

 
Äggtjuvar 14/6-05 11:47
En Strandskata har lagt tre ägg i sitt bo på trottoaren på Mogatan1, Väla södra. Många på firman är engagerade och håller koll på boet. Men i söndags så hände det, en bil stannade, ut gick en kvinna som tog alla ägg, gick in i bilen och körde iväg. Håkan som satt och jobbade såg detta, han rusade ut och jagade bilen till fots, men den drog iväg. Fem minuter senare kom bilen igen och äggen lades tillbaka, förmodligen blev äggtjuven rädd. Strandskatan ruvar vidare, så vi får se om det blir några ungar. Frågan är varför hon tog äggen, är det äggsamlare eller för att äta? Vad tror ni?
Skrivet av: Patrik Wantzin

Thomas Svanberg: 14/6-05 13:12
Först och främst en stor eloge till din arbetskamrat Håkan för rådigt ingripande! Varför man väljer att försöka lägga beslag på ägg från strandskata kan nog inte jag förklara men min gissning är att det var till egen föda. Sågs något reg nummer på bilen?
Patrik Wantzin: 15/6-05 08:36
Håkan, arbetskamrat och ägare av firman gjorde en god gärning trots att han är helt oförstående om vår trevliga hobby fågelskådning. Han skrev även upp reg numret, men det är väl inte lönt och göra någon anmälan.
Tommy Malmberg: 15/6-05 11:53
Man kanske skulle be dom skinnklädda grabbarna i Hasslarp göra ett hembesök, eller har dom flyttat.....??

« Tillbaka

Skriv ett svar:
(OBS! Inga signaturer, skriv för- och efternamn - annars raderas ditt inlägg)

Ditt namn:

Din e-post (frivilligt):

Ämne:

Verifieringskod:

Upprepa koden:

Ditt meddelande:

Inga smilies i inlägget?

© KOF 2012
Ansvariga för sidan är KOF:s webbgrupp
Senast uppdaterad 2012-02-14 av Thomas Wallin