kof-forum

 
Ledarfrågan-program 2006 5/11-05 20:25
-Fantastiskt, efter senvårens forumdiskussion har ledare stått i kö för att delta i föreningens utåtriktade verksamhet!-Idel nya namn under höstens-vinterns exkursioner..! Nej, jag ska inte fortsätta vara sarkastisk, ännu en vår närmar sig och det finns hopp om bättring. Du hör av dig till programkommitten. Om exkursioner med nytt innehåll, nya platser, annorlunda tidpunkter på dygnet - låt din skådarinriktning sätta sin prägel på exkursionen. Bjud på din tid! Året har 104 lördagar/söndagar. - Bjud på sex timmar för dom som inte har lika mycket fågelkunnande som du. Under perioden slutet av april till september funkar även vardagskvällar.
Välkommen att höra av dig till Sonja Gunnarsson per e-post; sonja.gunnarsson@hotmail.com eller till Ulrik på; anneli.ulrik@telia.com. Kristian Linde, Lars-Göte Nilsson och Thomas Svanberg ingår också i programkommitten (har inte deras adresser i skrivande stund).- Alla är idel öra!
Skrivet av: Ulrik Alm

Lennart Nilsson: 6/11-05 09:20
Skulle varit mycket intresserad i en eller flera kvällssamlingar nu under hölsten där våra vinterfåglar förevisas både bildmässigt och ljudmässigt. Även lite faktakunskap kring dessa fåglar. Lite fika och en stunds avkopplande fågelsnack där vi alla kan hänga med och inte bara de som har 785 arter på sin x-lista.
E-post till: Lennart Nilsson  Skicka E-post till Lennart Nilsson

« Tillbaka

Skriv ett svar:
(OBS! Inga signaturer, skriv för- och efternamn - annars raderas ditt inlägg)

Ditt namn:

Din e-post (frivilligt):

Ämne:

Verifieringskod:

Upprepa koden:

Ditt meddelande:

Inga smilies i inlägget?

© KOF 2012
Ansvariga för sidan är KOF:s webbgrupp
Senast uppdaterad 2012-02-14 av Thomas Wallin