Du måste anmäla dig!

Publicerad av webbgruppen den

Du missar väl inte KOFs grillfest som går av stapeln på idrottsplatsen i Utvälinge den 4 september? Här reser vi några stora partytält och hyr in ett cateringföretag för att servera mat.

Du måste anmäla dig senast den 15 augusti, klicka här.

KOF har länge planerat för en jubileumsfestlighet som skjutits upp på grund av coronapandemin. Eftersom några år har gått sedan 50-årsjubiléet är det inte läge att slå på den stora trumman, utan festen blir i lite mer avskalad form som en uteaktivitet för medlemmar och familjemedlemmar.

Vi planerar för en grillfest som går av stapeln på idrottsplatsen i Utvälinge. Här reser vi några stora partytält och hyr in ett cateringföretag för att servera maten. Anmälan är obligatorisk och görs senast den 15 augusti, klicka här.

Barn under 13 år är också välkomna även om de inte är familjemedlemmar. Dock finns ingen särskild barnmeny, men väl grillkorv med bröd. Ta gärna med boll, frisbee eller annat kul för barnen att leka med på bollplanen.

Inbjudna: medlemmar och familjemedlemmar i KOF (som har betalat årsavgiften 2022)
Samling: idrottsplatsen mitt i Utvälinge (mellan Kryssvägen och Skärgårdsstigen) – gps 56.217167, 12.780314
Tid: 16.00-22.00
Anmälan: är obligatorisk och görs senast den 15 augusti här
Parkering: i första hand på den anvisade P-platsen på gräsvallen söder om bollplanen, med infart från Kryssvägen
Kontaktperson: Thomas Terne, thomas.terne50(a)gmail.com, tfn 070-567 19 80
Klädsel: vårdad fältklädsel eller annan ledig klädsel, eventuellt också regnkläder
Övrigt: medtag dryck och även kikare om det blir läge för en promenad till Sandön. KOF bjuder på kaffe och tårta (och på maten i övrigt)

Kategorier: Nyheter