Tre nya i KOF:s styrelse

Publicerad av webbgruppen den

KOFs årsmöte 2023, foto Totta Sandberg
KOFs årsmöte 2023, foto Totta Sandberg

När KOF den 29 mars kallade till årsmöte på Erikslunds motell trillade strax över 50 deltagare in i konferenssalen efter att först ha passerat ”namnlappsstationen”. Ni vet, vi ses ute fältklädda, men mer civilt kan det vara svårt att namnge. Fåglar är lite lättare…

Ordförande Thomas Terne hälsade välkommen och föredrog kvällen program; årsmöte, fika o mingel, lotteri och ett avslutande bildprogram.

KOFs årsmöte 2023, foto Totta Sandberg

Årsmötesförhandlingarna genomfördes med sedvanligt positivt KOF-humör. Verksamhetsberättelsen geonomgicks och hedersordförande Lasse Karlsson – och många övriga – var stolta över det vi åstadkommer tillsammans. Kassör Annelie Dahlqvist presenterade fjolåret i siffror, också det på sedvanligt suveränt sätt. Vi valde och välkomnade nya i styrelsen, Majken Jansson, Mats Andersson och Klas Rosenkvist. – Hoppas ni kommer att trivas! Vi avtackade och applåderade våra avgående förtroendevalda, Anna-Lena Harmsund, Håkan Johansson och Jan Skidell (sistnämnde inte närvarande ikväll).

KOFs årsmöte 2023, foto Totta Sandberg

Beslut togs om att höja medlemsavgiften något nästkommande verksamhetsår.

Klubban i bordet och Thomas bjöd in till fika. Totta Sandberg sålde lotter och efter fikan drogs vinnarna som hade att välja bland till föreningen skänkta böcker.

Bilder och berättande från Nv-skånska marker av undertecknad avslutade den ”öppna” delen av mötet. Nu återstod bara det konstituerande mötet för styrelsen. Vi andra tackade för ikväll och sa Hej då!

Text: Ulrik Alm
Foto: Totta Sandberg